ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 27 iulie 2024
STIRI
Published on 27/07/2024

Astăzi, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse între 26 și 34 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza se vor înregistra înnorări în estul țării, unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice, în special în zona Carpaților Orientali și Meridionali.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, temperaturile vor atinge 33-34 de grade Celsius după prânz. Vremea va fi predominant însorită, cu vânt moderat și câteva ploi slabe, în special în zona montană.

În nordul Moldovei și Bucovina, vremea se încălzește, cu temperaturi de până la 31 de grade în Vaslui. Ziua va fi în general frumoasă, dar după-amiaza vor apărea nori, iar în Carpații Orientali se pot înregistra ploi trecătoare.

La Botoșani, cerul va fi senin în prima parte a zilei, cu vânt slab dinspre nord-vest. Temperaturile maxime vor varia între 25 și 29 de grade Celsius, iar minimele nocturne vor coborî până la 15 grade Celsius. Nu sunt anunțate precipitații.

Pe litoral, vremea se va îmbunătăți, cu soare pe parcursul zilei și vânt moderat. Temperaturile vor fi mai ridicate decât sâmbătă, atingând 31-32 de grade Celsius. Apa mării va avea aproximativ 27 de grade Celsius.

Comments