ADS
ADS
ADS
Licitație de 12,3 milioane de lei organizată de Primăria Botoșani pentru școlile din municipiu
STIRI
Published on 25/07/2024

Primăria Botoșani organizează o licitație în valoare de 12,3 milioane de lei pentru echiparea școlilor din municipiu. Administrația locală a lansat această licitație pentru furnizarea de mobilier specific, materiale didactice și echipamente digitale, în cadrul proiectului „Dotarea unităților de învățământ din Municipiul Botoșani cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale”.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Obiectul acestei achiziții include semnarea unui Acord-Cadru pentru fiecare lot, cu o durată de valabilitate de 24 de luni. Acordurile-cadru vor stabili termenii, condițiile, precum și cadrul legal, financiar, tehnic și administrativ pentru atribuirea contractelor subsecvente, necesare furnizării produselor descrise în caietele de sarcini. Durata contractelor subsecvente poate depăși perioada de valabilitate a acordului-cadru.

„Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Municipiul Botoșani a semnat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, un acord de implementare pentru apelul 'Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe'. Contractul de finanțare, nr. 192DOT/26.07.2023, are ca obiect acordarea finanțării nerambursabile pentru implementarea proiectului 'Dotarea unităților de învățământ din Municipiul Botoșani cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale', prin PNRR Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație. Furnizarea de echipamente digitale este o prerechizită necesară pentru implementarea în bune condiții a indicatorilor I9, I11, I13 din cadrul proiectului, asigurând cadrul necesar pentru derularea acestuia”, au declarat reprezentanții Primăriei.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 12.349.677 lei.

Comments