ADS
ADS
ADS
Liceele din Botoșani unde s-a intrat cu cele mai mari medii de admitere. Vezi situația pe județ!
STIRI
Published on 25/07/2024

Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Botoșani și Colegiul Național "A.T. Laurian" rămân în topul liceelor din județ în ceea ce privește mediile de admitere, deși, în general, mediile din acest an sunt mai mici decât în anii anteriori.

La Colegiul Național "Mihai Eminescu", ultima medie de admitere la profilul științe ale naturii a fost 8,45, mai mică decât 9,25 anul trecut. La profilul matematică-informatică, ultima medie de admitere a fost 8,02, față de 8,90 anul trecut. La profilul științe sociale, media de admitere a scăzut la 8,12 de la 8,80, iar la profilul filologie, ultima medie a fost 8,00.

La Colegiul Național "A.T. Laurian", ultima medie de admitere la profilul matematică-informatică a fost 7,82, la profilul filologie-engleză 8,50, la profilul științe ale naturii 8,10 și la profilul științe sociale 8,12.

La Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga", ultimele medii de admitere au fost 7,07 la profilul matematică-informatică, 7,02 la profilul științe ale naturii, 7,30 la profilul științe sociale și 7,10 la profilul filologie.

La Liceul "Grigore Antipa" Botoșani, ultimele medii de admitere au fost 7,17 la profilul matematică-informatică și 6,87 la profilul științele naturii. Anul trecut, aceste patru licee au avut de asemenea mediile de admitere cele mai mari. La celelalte licee din județ, mediile de admitere au fost mai mici.

 

Vezi aici situația pe județ!

Comments