ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2024
STIRI
Published on 25/07/2024

Astăzi, vremea va fi în general instabilă și se va răcori semnificativ în cea mai mare parte a țării, în special în regiunile sud-estice. În jumătatea de est a țării și în zonele montane, se vor înregistra înnorări accentuate și averse torențiale, însoțite de intensificări de scurtă durată ale vântului și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, local atingând 40-50 l/mp.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, maximele nu vor depăși 30 de grade Celsius, iar instabilitatea atmosferică va aduce averse puternice. În nordul Moldovei și Bucovina, se vor înregistra reprize de ploi torențiale, cu cantități însemnate de apă, descărcări electrice și posibilități de grindină. Vântul va bate puternic în timpul averselor, iar temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius.

La Botoșani, cerul va fi parțial acoperit în prima parte a zilei, cu vânt slab dinspre nord-vest. Temperaturile maxime vor oscila între 21 și 24 de grade Celsius, iar minimele nocturne vor coborî până la 15 grade Celsius.

La malul mării, vremea va fi instabilă și se va răci. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 19-20 de grade Celsius. Se vor înregistra averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Comments