ADS
ADS
ADS
Doi botoșăneni s-au ciocnit cu mașinile pe DN29. O femeie a ajuns la spital
STIRI
Published on 24/07/2024

Doi botoșăneni s-au ciocnit cu mașinile pe DN29, în localitatea suceveană Dumbrăveni, marți după-amiază. Marian F., în vârstă de 25 de ani, din Mihăileni, a condus un Audi A6 pe aleea de acces a magazinului Penny din Dumbrăveni. La intersecția cu DN29, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, a pătruns pe prima bandă a sensului de mers Suceava-Botoșani, cu intenția de a vira la stânga pe banda sensului de mers Botoșani-Suceava, fără să acorde prioritate unui Volkswagen Passat.

Volkswagen-ul era condus de Iulian C., de 56 de ani, din municipiul Botoșani, care circula pe DN29 din direcția Suceava către Botoșani. În plus, Audi A6 nu avea voie să efectueze virajul la stânga, deoarece marcajul rutier pe carosabil indica obligatoriu dreapta.

În urma accidentului, o femeie de 57 de ani din municipiul Botoșani, pasageră în Volkswagen, a suferit vătămări corporale ușoare și a fost transportată de ambulanță la Spitalul Județean Suceava. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Comments