ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 22 iulie 2024
STIRI
Published on 22/07/2024

Astăzi, temperaturile vor fi ridicate în sudul Olteniei, Muntenia și Dobrogea, cu maxime apropiate de valorile normale pentru această perioadă. Totuși, datorită precipitațiilor recente și a umidității, disconfortul termic va fi semnificativ, indicele temperatură-umezeală fiind depășit. Temperaturile maxime se vor situa între 26 și 34 de grade Celsius, în timp ce minimele vor varia între 10 și 22 de grade Celsius.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, se va resimți o căldură considerabilă, deși temperaturile vor rămâne sub pragul caniculei. După-amiază, în anumite zone vor apărea ploi zgomotoase, iar în Brăila și Galați se vor înregistra temperaturi de până la 34 de grade.

În nordul Moldovei și Bucovina, vremea se va încălzi față de ziua precedentă, când temperaturile au atins cel mult 25-26 de grade și a plouat abundent. Astăzi, maximele vor ajunge la 30-31 de grade, cu câteva reprize de ploaie așteptate în special în a doua parte a zilei.

La Botoșani, cerul va fi predominant acoperit, cu vânt slab dinspre nord-nord-vest. Temperaturile maxime vor varia între 25 și 28 de grade Celsius, iar minimele nocturne vor coborî până la 16 grade Celsius. Sunt prognozate precipitații ușoare după-amiază.

La mare, vremea va rămâne călduroasă, iar în orele amiezii, disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime vor oscila între 31 și 34 de grade. Cerul va avea înnorări temporare după-amiază, când sunt așteptate averse, descărcări electrice și intensificări scurte ale vântului. Temperatura apei mării va fi între 26 și 28 de grade.

Comments