ADS
ADS
ADS
Un adolescent din Botoșani are nevoie de ajutor. „A încercat prin munca lui să strângă bani pentru cele necesare și pentru spital”
STIRI
Published on 19/07/2024

Un adolescent din Botoșani are nevoie de ajutor după ce a făcut tot posibilul să se descurce singur, fără sprijinul nimănui. Tânărul a mers la un spital din București pentru a se opera de ruptură de menisc și ligament la genunchiul stâng. După operație, va trebui să poarte o orteză specială, în valoare de 500 de lei, anunță reprezentanții Parohiei Pacea, care au lansat un apel pentru a-l ajuta pe tânărul botoșănean.

„Mai are nevoie încă de 800 de lei pentru: 180 de lei pentru autocarul dus-întors Botoșani - București, 240 de lei pentru autocarul dus-întors Botoșani - București pentru însoțitor (mama lui), 60 de lei pentru taxiul dus-întors până la spital, și 320 de lei pentru spitalizarea însoțitorului (40 de lei/zi x 8 zile de spitalizare). În total, sunt necesari 1.300 de lei, plus bani pentru tratament, mâncare pentru însoțitor în cele 8 zile de spitalizare și pentru alte cheltuieli ce vor mai apărea. Cei care doresc să-l sprijine financiar în această perioadă dificilă pot să-l contacteze la telefon 0744 169 460”, anunță sursa citată.

Reprezentanții parohiei subliniază că adolescentul este un tânăr harnic care a încercat să strângă bani prin muncă pentru cheltuielile necesare spitalizării. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, nu poate face efort fizic așa cum o făcea înainte.

Comments