ADS
ADS
ADS
Revoltă după reabilitarea drumului Botoșani - Târgu Frumos. Localnicii se plâng că nu mai pot ajunge la terenurile lor
STIRI
Published on 19/07/2024

Revoltă după reabilitarea drumului Botoșani–Târgu Frumos, unde mai mulți localnici se plâng că nu pot ajunge la parcelele lor de pământ situate la Frumușica, din cauza parapeților montați pe drum. Trei proprietari de terenuri susțin că singura cale de acces la proprietățile lor este podul de la Frumușica.

„Domnul proiectant nu a ținut cont că în dreptul podului sunt trei proprietari de teren care nu au altă cale de acces la proprietățile lor decât din drumul european. Domnul a proiectat cu balustradă aici și ne-a obturat dreptul nostru de a intra pe proprietăți. Menționez faptul că nu sunt alte drumuri de servitute ca să reușim să intrăm pe bucățile noastre,” a declarat o localnică, profund nemulțumită.

Mai mult, aceasta afirmă că pământul săpat pentru drum a fost depozitat lângă unul dintre terenuri, ceea ce cauzează acumularea apei pe câmp.

„Nu destul că nu putem intra, mai avem și apă pe tarla. Asta-i treaba lui Dorel, cu șanțul, și asta a domnului proiectant,” a adăugat femeia.

Drumul a fost reabilitat de asocierea SC Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL (lider) – SC Mavgo Holding SRL – Vahostav SK – Trameco SA.

Comments