ADS
ADS
ADS
Accident pe un drum din județul Botoșani. Șoferul, drogat la volan, a intrat în mașina unei tinere
02/07/2024 13:27 in STIRI

În data de 1 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Botoșani au intervenit în urma unui accident de circulație pe drumul național DN29 C, în localitatea Bucecea, soldat cu pagube materiale. Potrivit informațiilor obținute, un tânăr de 25 de ani, din Bucecea, a provocat coliziunea după ce nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus de o tânără de 21 de ani.

Echipajul poliției a constatat că tânărul în cauză prezenta indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism, după testarea cu aparatul specific. Această constatare nu constituie o probă directă în cadrul dosarului penal, motiv pentru care persoana a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. Aceste probe vor fi analizate pentru a determina cu exactitate dacă tânărul consumase substanțe interzise în momentul producerii accidentului.

Cercetările sunt în desfășurare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele precise ale accidentului.

COMMENTS