ADS
ADS
ADS
Un tânăr din Botoșani a amenințat-o cu acte de violență pe sora iubitei sale. Polițiștii i-au interzis să se apropie de aceasta
02/07/2024 13:24 in STIRI

Pe data de 1 iulie 2024, Poliția municipiului Botoșani a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr în vârstă de 27 de ani, din același municipiu, după ce acesta a amenințat cu acte de violență sora concubinei sale. Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, tânărul a creat o stare de temere victimei prin amenințările sale.

Ordinul de protecție a fost emis pentru o perioadă de 5 zile și include diverse obligații pentru bărbat, printre care se numără și interdicția de a se apropia de victimă. Încălcarea acestor obligații poate duce la demararea cercetărilor pentru infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție, iar în consecință, bărbatul ar putea fi supus unei măsuri privative de libertate.

Autoritățile continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, iar în funcție de evoluția acestora vor fi luate măsuri legale adecvate.

COMMENTS