ADS
ADS
ADS
O femeie din Botoșani a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident pe DN17
30/06/2024 17:56 in STIRI

În noaptea de sâmbătă spre duminică, trei botoșăneni au fost implicați într-un grav accident rutier pe DN17, în comuna suceveană Poiana Stampei, soldat cu decesul unei femei și rănirea altor două persoane. Tragedia s-a produs când Octav, un bărbat de 67 de ani din Botoșani, aflat la volanul unui BMW, se deplasa din direcția Bistrița către Vatra Dornei. Într-o curbă ușoară la dreapta, Octav a pierdut controlul vehiculului, lovind un capăt de podeț din beton și fiind ulterior proiectat într-un gard din beton.

Accidentul a dus la rănirea gravă a trei persoane: șoferul autoturismului, pasagera din dreapta față, o femeie de 66 de ani, și pasagera din stânga spate, Ana, o femeie de 88 de ani. Toate cele trei victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale. Din păcate, Ana a decedat la scurt timp după sosirea la spital.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de "vătămare corporală din culpă" și "ucidere din culpă" pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

COMMENTS