ADS
ADS
ADS
Povestea militarului din Botoșani, care a urcat pe podium la Campionatul Național de Culturism și Fitness
24/06/2024 14:59 in STIRI

Militarul din Botoșani, locotenentul Andrei Ghiță de la Batalionul 335 Artilerie „Alexandru Cel Bun”, s-a clasat pe locul III la Campionatul Național de Culturism și Fitness. Ghiță a povestit despre cum a început pasiunea sa pentru sport și despre modul în care se completează activitatea militară și culturismul.

Andrei Ghiță a început să practice sportul la vârsta de 15 ani, fiind motivat de dorința de a pune masă musculară, deoarece era destul de slab la acea vreme. „Nu m-am așteptat. A fost o realizare notabilă”, a spus modest Andrei Ghiță. El a subliniat că alimentația este fundamentul culturismului, urmată de antrenament și odihnă.

După luni de antrenamente intense și determinare neclintită, Andrei Ghiță a reușit să obțină un loc pe podium. Competiția, desfășurată la Cluj-Napoca, a fost foarte disputată, atrăgând peste 350 de sportivi și sportive de la cluburi din toată țara.

Andrei a ales o carieră militară după ce a absolvit un liceu cu profil de matematică-informatică. „Dacă îți dorești ceva cu adevărat, se poate realiza în orice condiții”, este mesajul transmis de militar.

 

COMMENTS