ADS
ADS
ADS
Cum s-a produs nenorocirea de la Ibănești. Polițiștii și inspectorii muncii fac verificări
23/06/2024 18:29 in STIRI

Patru bărbați au fost implicați într-un tragic accident la fabrica de cașcaval din comuna Ibănești, în urma căruia doi au murit, iar doi sunt în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc după ce un angajat al societății SC RAM SRL efectua lucrări de mentenanță la stația de epurare. În timpul intervenției, angajatul a leșinat și a căzut într-un bazin cu apă reziduală.

Doi colegi și administratorul societății au încercat să-l salveze, însă acumulările de gaze toxice i-au făcut să-și piardă cunoștința pe toți patru. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani au intervenit prompt, reușind să-i scoată pe cei patru bărbați din bazin.

Administratorul societății a fost transportat la spital în stare conștientă, unul dintre angajați este stabilizat pe aparate de terapie intensivă, iar ceilalți doi, Valeriu Hulubei și Mitică Racu, au decedat.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat verificări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul. De asemenea, polițiștii au deschis o anchetă pentru a investiga posibilele infracțiuni de neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Administratorul fabricii din Ibănești a murit la spital

Încă un bărbat a murit în urma incidentului de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Este vorba despre administratorul fabricii, Radu Tudose, de 47 de ani, care s-a stins în mâinile medicilor.

„Astăzi din nefericire , comunitatea noastră pierde trei oameni de valoare, harnici, altruiști, vrednici și totdeauna dispuși să fie în slujba celorlalți. Cu durere și lacrimi vom purta în rugăciunile noastre pe robii lui Dumnezeu: Radu, Mitică și Valeriu care atât de repede și neașteptat au plecat din mijlocul nostru. Doamne întărește și alină durerea din inima și sufletul familiilor mult îndurerate! Să fim alături de ei, să îi sprijinim și să le fim aproape în aceste clipe de grea încercare! Doamne, fă o minune și însănătoșește pe robul tău Viorel! Mâine la Sf. Liturghie să ne rugăm pentru odihna sufletelor lor, pentru familiile mult îndurerate și pentru robul lui Dumnezeu, Viorel , ca Domnul să îl ridice din patul de suferință!”, a anunțat parohia din Ibănești.

 

COMMENTS