ADS
ADS
ADS
Alertă: O nouă campanie de mesaje false în numele ANAF. Atenție la adresa de e-mail utilizată pentru fraude
15/06/2024 10:11 in STIRI

În această perioadă, o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), este în desfășurare, vizând contribuabilii persoane juridice. Falsificatorii solicită "lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro", pretextând că scopul acestei solicitări este "de a asigura o mai bună gestionare a fluxurilor financiare internaționale și de a preveni potențiale riscuri asociate neîncasării sumelor datorate", informează RealitateaTV.

ANAF dorește să informeze publicul că nu solicită astfel de informații și nici nu intervine în relațiile comerciale dintre persoanele juridice. Contribuabilii sunt sfătuiți să fie vigilenți și să nu furnizeze date sensibile unor surse neautorizate.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail gabriela.apostol@m-finante.com. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!

Reamintim că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor gratuit, a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare securizată cu instituția.

COMMENTS