ADS
ADS
ADS
Patru indivizi, reținuți de polițiști după ce au bătut măr un tânăr, pe o stradă din municipiul Botoșani
STIRI
Published on 15/06/2024

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii botoșăneni pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică au emis, vineri, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a patru tineri, cu vârste între 21 și 38 de ani, din municipiul Botoșani, bănuiți de comiterea acestor infracțiuni.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care un grup de persoane lovesc un tânăr pe o stradă din municipiul Botoșani, au fost efectuate verificări, prilej cu care a fost stabilită identitatea persoanelor implicate. Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri, cei patru tineri bănuiți de comiterea faptelor, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Botoșani, ar fi lovit victima, un tânăr de 21 de ani, cauzându-i suferințe fizice”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani. În cursul zilei de astăzi, ei vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Comments