ADS
ADS
ADS
Un tată și-a bătut cei patru copii până i-a băgat în spital
STIRI
Published on 15/06/2024

Un caz terifiant a avut loc într-o comună din județul Botoșani, unde patru frați cu vârste între șapte și 12 ani au fost bătuți cu sălbăticie de propriul tată, ajungând ulterior la spital.

„La data de 12 iunie 2024, în jurul orei 22:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că patru minori, cu vârstele cuprinse între 7 și 12 ani, din comuna Mileanca, ar fi fost agresați de tatăl lor. În urma agresiunii, minorii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Au fost efectuate demersuri pentru ca aceștia să fie preluați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, totodată fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Bărbatul îi creștea singur pe cei patru copii după ce mama lor i-a părăsit. În noaptea incidentului, fiind sub influența alcoolului, a început să-i lovească pe copii după ce aceștia au comis o boacănă. Copiii nu au avut nicio șansă să scape de violența tatălui. Într-un final, după ce bărbatul a obosit, copiii au reușit să ceară ajutorul vecinilor.

Minorii au fost transportați la spital, unde au primit îngrijirile medicale necesare. Cel mai probabil, aceștia nu vor mai fi dați în grija tatălui, urmând să fie plasați în protecția reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Comments