ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 15 iunie 2024
STIRI
Published on 15/06/2024

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în est și sud-est, iar după-amiaza și seara sunt așteptate ploi slabe și de scurtă durată în zonele muntoase. Temperaturile maxime vor varia între 22 și 31 de grade Celsius, iar minimele între 7 și 19 grade Celsius.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, vremea va fi frumoasă, cu vânt puternic care va atinge viteze de până la 55 km/h. În a doua parte a zilei, sunt posibile ploi de scurtă durată pe suprafețe restrânse. Temperaturile maxime vor ajunge la 27-28 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a țării, vremea va fi în general bună, deși după prânz este posibil să plouă trecător în unele zone. Vântul va fi agitat, iar temperaturile maxime se vor opri la 26 de grade Celsius.

La Botoșani, temperaturile maxime variază între 20 și 23 de grade Celsius, cu cer parțial acoperit pe tot parcursul zilei și vânt slab dinspre nord-nord-vest. Minimele termice vor scădea până la 14 grade Celsius.

Pe litoral, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi de la slab la moderat, cu unele intensificări temporare pe parcursul zilei, când viteza acestuia va putea depăși 40-55 km/h în rafală. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 27 de grade Celsius, iar cele minime între 17 și 19 grade Celsius. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 17 și 22 de grade Celsius.

Comments