ADS
ADS
ADS
Un centru de zi pentru copii în situație de risc de separare de părinți va fi construit în comuna Drăgușeni, Botoșani
29/05/2024 08:58 in STIRI

Un centru de zi destinat copiilor aflați în situație de risc de separare de părinți va fi construit în comuna Drăgușeni, județul Botoșani, în cadrul unui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Administrația locală a demarat procedura de licitație pentru a selecta firma care va executa lucrările la acest obiectiv important.

Primarul Eugen Nechita a declarat că proiectul prevede construirea unui centru de zi pe o suprafață desfășurată de 364,50 metri pătrați, cu un regim de înălțime parter (P).

„În cadrul contractului se propune realizarea unui centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți în localitatea Drăgușeni, județul Botoșani. Varianta presupune realizarea unei construcții cu regim de înălțime P, cu o suprafață desfășurată de 364,50 mp. Se va avea în vedere o perioadă de maxim 7 luni calendaristice pentru execuția lucrărilor,” a subliniat primarul.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.540.401 lei, iar perioada de garanție de bună execuție este de minim 36 de luni. Acest proiect vine ca un răspuns la necesitățile comunității, oferind sprijin și asistență copiilor aflați în situații vulnerabile, contribuind astfel la bunăstarea și dezvoltarea acestora.

 

COMMENTS