ADS
ADS
ADS
Premii obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada Națională de Geografie
01/05/2024 15:57 in STIRI

Elevii botoșăneni s-au întors cu premii de la Olimpiada Națională de Geografie, care a avut loc la Constanța. Ovidiu Radu Munteanu, din clasa a XII-a, la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, a obținut premiul al II-lea. El a fost îndrumat de profesoara Geanina Gheorghiță.

De asemenea, Boariu Dariana (clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Cornerstone Dorohoi) a obținut Premiul Special al Societății de Geografie.

Nacu Ștefan-Antonio (clasa a IX-a, Liceul “Regina Maria” Dorohoi) a primit Premiul Special al Societății de Geografie, Vițalariu Yasmina-Elena (clasa a IX-a, Liceul “Regina Maria” Dorohoi) – Premiul Special al Societății de Geografie, Anușca Dragoș-Cezar (clasa a X-a, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani) – Premiul Special al Societății de Geografie, iar Clapon Adrian-Teodor (clasa a XI-a, Colegiul Național “A. T. Laurian” Botoşani) – Premiul Special al Societății de Geografie.

Diplomă de participare a primit și Nițișor Tudor, calificat pentru a doua oară la Olimpiada Națională, de la Colegiul Național „A. T. Laurian”.

 

COMMENTS