Demersuri pentru aducerea de medici la Cabinetul stomatologic de la UPU. Managerul Spitalului Județean Botoșani: Vrem să avem activitate continuă
22/02/2024 11:29 in STIRI

Cabinetul stomatologic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean ”Mavromati” ar putea să funcționeze 24 din 24 de ore. Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean Botoșani, a declarat că se fac demersuri pentru angajarea a încă doi medici, pentru a fi acordate continuu consultaţii gratuite pentru cei care au urgenţe stomatologice.

În acest moment, doar un medic stomatolog acorda consultații, unul fiind în concediu de paternitate.

”În acest moment stomatologia este acoperită doar de doi medici. Vom face demersuri să avem, o activitate continuă pe stomatologie. În perioada de pandemie a mai fost un medic, însă cabinetul s-a închis datorită restricțiilor, Acum, a rămas un singur medic, iar unul este în concediu de paternitate, drept urmare activitatea nu poate fi desfășurată 24 din 24 de ore. Trebuie să aducem minim patru medici, ca să avem o activitate 24 din 24. Cabinetul de stomatologie este un cabinet în așteptare iar numărul de pacienți a crescut”, a declarat medicul Monica Adăscăliței.

 

COMMENTS