Scandal sângeros într-un bar din județ: Trei persoane rănite într-o bătaie declanșată de o iubire interzisă
22/02/2024 11:10 in STIRI

Un scandal violent a izbucnit într-un bar din localitatea Libertatea, județul Botoșani, miercuri noaptea, după ce trei bărbați, printre care și un minor, s-au angajat într-o încăierare acerbă. Incidentul a fost declanșat de descoperirea unei iubiri interzise între o adolescentă și un bărbat mult mai în vârstă, de 32 de ani.

Totul a pornit atunci când fratele adolescentei a surprins-o pe sora sa împreună cu iubitul ei mai în vârstă. Furios, tânărul și-a chemat la locația respectivă tatăl și, într-un moment de tensiune, a izbucnit o confruntare fizică între cei trei bărbați. Situația a degenerat însă când partenerul minorei a scos un cuțit și i-a înjunghiat pe tatăl și fratele acesteia.

Martorii la eveniment au povestit scene șocante, descriind cum indivizii din bar au încercat fără succes să-l dezarmeze pe agresor. Mascații au intervenit pentru a potoli situația, iar victimele, grav rănite și pierzând o cantitate semnificativă de sânge, au fost stabilizate la fața locului.

Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, a confirmat că trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând plăgi tăiate la nivelul gâtului. Mai multe persoane implicate în conflict au fost reținute de către polițiști, iar agresorul de 32 de ani este cercetat în prezent pentru tentativă de omor.

 

COMMENTS