ADS
ADS
ADS
O femeie din Botoșani s-a plâns la poliție că a fost atacată pe stradă de un bărbat cu cagulă. Povestea nu s-a terminat bine pentru ea
21/02/2024 10:40 in STIRI

O femeie din municipiul Botoșani s-a plâns la poliție că a fost atacată pe stradă de un bărbat cu cagulă, însă povestea nu s-a terminat bine pentru ea. Botoșăneanca s-a ales cu un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce timp de două zile oamenii legii au încercat să îl găsească pe autorul faptei care exista doar în mintea ei.

Femeia a declarat polițiștilor că în timp ce mergea pe stradă, în cartierul Parcul Tineretului, alături de fiul său, ar fi fost lovită și lăsată fără telefonul mobil și fără o sumă de bani de către un bărbat care avea fața acoperită.

Pentru că fapta este de o gravitate ridicată, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au declanșat o anchetă urgentă. Echipaje de poliție au mers în teren, au verificat imaginile de pe toate camerele de supraveghere din zonă, însă acțiunea lor a fost inutilă, pentru că orice idee de tâlhărie calificată era respinsă.

După ce au strâns dovezi că botoșăneanca nu a fost tâlhărită, oamenii legii au pus-o pe femeie în fața faptului împlinit și au determinat-o să recunoască realitatea. În final, aceasta a declarat că a înstrăinat bunurile cu bună știință unui alt bărbat și că a înscenat tâlhăria doar pentru a justifica „pierderea” lor în fața soțului.

 

COMMENTS