ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 21 februarie 2024
21/02/2024 10:31 in STIRI

Miercuri, vremea va rămâne caldă, însă norii vor acoperi aproape întreaga țară. Se vor înregistra ploi ușoare, în special în regiunile vestice și nord-vestice, iar în zonele montane va cădea lapoviță și ninsoare. Temperaturile vor varia între 5-6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 13-14 grade în Dealurile Olteniei.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, va fi puțin mai cald, cu temperaturi atingând 11-12 grade. Dimineața pot fi condiții de ceață în unele zone, dar vremea va deveni plăcută în timpul zilei, cu înnorări sporadice. Există posibilitatea unei ploi slabe și trecătoare.

În nordul Moldovei și în Bucovina, înnorările vor fi prezente din când în când, iar ploile sunt posibile. Dimineața poate fi ceață în zonele joase, dar soarele va apărea printre nori mai târziu. Temperaturile vor crește față de ziua precedentă, atingând 11-12 grade.

În Botoșani, soarele va fi mai puțin prezent. Vântul va sufla ușor dinspre sud-est, iar temperaturile vor oscila între 8 și 9 grade Celsius, coborând până la 3 grade Celsius în timpul nopții.

La munte, se așteaptă o zi cam mohorâtă, cu precipitații slabe în majoritatea masivelor. Vântul va fi mai intens pe creste, în special în Carpații Orientali. Dimineața va fi ceață în vai și depresiuni, iar temperaturile vor rămâne ridicate pentru această perioadă a anului.

 

COMMENTS