ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 16 februarie 2024
16/02/2024 11:14 in STIRI

Vineri, vremea va fi predominant caldă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime variind între 5 și 6 grade în nordul Dobrogei și atingând 14 grade în Oltenia. În est și în sud-est, se vor înregistra înnorări sporadice și sunt posibile ploi ușoare pe alocuri. În restul țării, atmosfera va fi însorită pe parcursul întregii zile.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, condițiile meteorologice vor fi mai închise în unele zone și se vor înregistra și ploi. Vântul va avea ușoare intensificări, iar temperaturile maxime vor fi în jur de 11-12 grade Celsius.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se vor observa înnorări temporare. Există șanse de ploi ușoare, însă în general vremea va fi bună, cu temperaturi mai ridicate decât media, în jur de 8-9 grade Celsius.

La Botoșani, cerul va fi predominant acoperit pe parcursul zilei, iar vântul va sufla ușor dinspre nord-vest. Temperaturile maxime vor oscila între 8 și 9 grade Celsius, iar în timpul nopții vor scădea la 2 grade Celsius.

În zonele montane, condițiile meteorologice vor fi favorabile, cu cer senin în majoritatea masivelor. Temperaturile vor depăși valorile normale pentru această perioadă, iar vântul va deveni activ în zonele înalte.

 

COMMENTS