ADS
ADS
ADS
Trei sportive din Botoșani vor reprezenta România la Campionatele Europene de Seniori
12/02/2024 20:15 in STIRI

Trei sportive din Botoșani vor reprezenta România la Campionatele Europene de Seniori, o competiție de calificare olimpică pentru Paris 2024, desfășurată la Sofia, Bulgaria.

Nu mai puțin de 13 halterofili (8 fete și 5 băieți) vor reprezenta țara noastră în această competiție continentală crucială, care este și penultima ocazie de calificare pentru Jocurile Olimpice din acest an.

Printre aceștia se numără botoșănencele Ioana Miron, la categoria 45 kg, Andreea Cotruță, la categoria 59 kg și Loredana Toma, la categoria 71 kg.

Din lot mai fac parte: Bianca Dumitrescu, categoria 45 kg, Adriana Pana, categoria 49 kg, Mihaela Valentina Cambel, categoria 49 kg, Marian Cristian Luca, categoria 55 kg, Marinela Moroșan, categoria 59 kg, Valentin Ionadi Iancu, categoria 61 kg, Tiberiu Ionuț Donose, categoria 73 kg, Alexandra Alexe, categoria 87 kg, Claudiu Sergiu Popa, categoria 96 kg, și Paul Ioniță, categoria 109 kg.

Sportivii sunt însoțiți la această competiție, desfășurată în perioada 12-20 februarie, de antrenorii Lotului Național și Olimpic de Seniori Adrian Ionescu și Valeriu Calancea, precum și de antrenorii de la Lotul Național și Olimpic de Tineret Ionuț Onel și Eduard Simineanu.

 

COMMENTS