ADS
ADS
ADS
Bărbat sancționat, de două ori într-o oră, pentru scandalul făcut pe o stradă din municipiul Botoșani
12/02/2024 16:56 in STIRI

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 42 de ani, a fost amendat de două ori în aproximativ o oră de către jandarmi, după ce a fost surprins sub influența băuturilor alcoolice și a provocat scandal în public.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază pe strada Aleea Nucului din municipiul Botoșani, unde individul a adresat injurii și a creat scandal în două rânduri distincte. Acesta a primit amenzi în valoare totală de 2.900 lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a subliniat că consumul de alcool a fost un factor frecvent în cazurile de tulburare a ordinii publice și că jandarmii sunt pregătiți să intervină imediat pentru a menține ordinea și siguranța în comunitate.

Jandarmii recomandă cetățenilor să raporteze orice incident de natură penală sau contravențională la numărul unic de urgență 112 pentru a permite intervenția rapidă a forțelor de ordine.

În weekend-ul recent încheiat, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a intensificat patrulele de ordine și siguranță publică atât în mediul urban, cât și în zonele rurale, soluționând un număr de 86 de cazuri și aplicând amenzi în valoare totală de 38.000 de lei.

 

COMMENTS