ADS
ADS
ADS
Polițiștii botoșăneni, controale în gară și autogări. Ce au căutat oamenii legii!
12/02/2024 14:06 in STIRI

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de imigrări din Botoșani au organizat și desfășurat, în Municipiul Botoșani, o activitate specifică de control pe linia legalității șederii străinilor pe teritoriul României, în colaborare cu polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani. Scopul acestei acțiuni a fost prevenirea migrației ilegale și a muncii nedeclarate.

A fost verificat punctul de lucru al unei societăți comerciale cu domeniul principal de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor, iar controalele au continuat în gară, autogări și în zonele adiacente ale acestora.

Ca urmare a verificărilor efectuate, nu au fost identificați străini în situații ilegale. În prezent, în județul Botoșani se află 286 de străini, posesori ai unui permis de ședere în scop de angajare (permis unic). Dintre aceștia, 107 sunt din Sri Lanka, iar diferența provine din alte state, precum Republica Moldova, Nepal, Ucraina etc., conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean.

Top of Form

 

COMMENTS