Femeie atacată pe o stradă din Botoșani de un tânăr cu cagulă pe față
10/02/2024 13:06 in STIRI

Un tânăr din municipiul Dorohoi, cu cagulă pe față, a atacat o femeie pe o stradă din municipiul Botoșani. Incidentul a avut loc în noaptea de 9 spre 10 februarie 2024, iar adolescentul a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 9 februarie, în jurul orei 22:30, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la spargerea geamului unui magazin alimentar de pe strada Primăverii, într-o încercare de pătrundere în interior, care nu a avut succes, iar infractorii au părăsit zona.

Ulterior, în jurul orei 23:00, un nou apel la 112 a semnalat o tâlhărie asupra unei tinere care se deplasa pe strada Bucovina. Aceasta ar fi fost atacată de un tânăr cu cagulă, care a împins-o pe sol și a amenințat-o cu violența, forțând-o să îi dea telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Forțele de ordine, polițiști și jandarmi, au fost mobilizate pentru identificarea autorului, iar în aproximativ 20 de minute au reușit să-l prindă pe individul care corespundea descrierii oferite de victimă. Acesta se afla pe Calea Națională și manifesta un comportament suspect, încercând să fugă la vederea forțelor de ordine.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde asupra sa au fost găsite telefonul victimei și o cagulă. După verificări, s-a constatat că acesta este și persoana care a încercat să fure bunuri din magazinul alimentar de pe strada Primăverii.

Individul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus. Sâmbătă, suspectul va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 

COMMENTS