Incident la Teatrul Mihai Eminescu Botoșani! Un actor a fost împușcat pe scenă și a ajuns la spital
09/02/2024 15:47 in STIRI

Un incident grav a avut loc vineri, în timpul repetițiilor, pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani! Un actor de 33 de ani a fost împușcat și a ajuns la spital. Din fericire, în prezent, acesta este în afara oricărui pericol.

„În jurul amiezii s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe un pacient în vârstă de 33 de ani, prezentând un traumatism de glob ocular. A fost consultat de medicii din UPU și ulterior de medicul specialist oftalmolog. I s-a pus diagnosticul de traumatism de glob ocular minor, cu reacție conjunctivală”, ne-a declarat medicul Monica Adăscăliței.

Incidentul a avut loc în timpul repetițiilor piesei „Iubesc, iubesc, te iubesc!”, când actorul Răzvan Amitroaie, a fost împușcat de actorul Marius Rogojinschi. Cel din urmă a simulat că trage cu o armă de tip airsoft, dar de pe țeava acesteia a ieșit un proiectil, care l-a lovit pe Răzvan.

Cazul a ajuns atât în atenția polițiștilor, cât și a inspectorilor muncii.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora, o persoană ar fi fost împușcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiții pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

COMMENTS