ADS
ADS
ADS
Un bărbat a suferit arsuri după ce a încercat să aprindă focul. Soția a sunat după ajutor
08/02/2024 19:15 in STIRI

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din satul Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, a suferit arsuri, joi, în urma unei încercări de aprindere a focului folosind diluant sau benzină. Soția sa, martoră la incident, a sunat imediat după ajutor.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit la fața locului. Medicii au constatat că bărbatul prezenta arsuri pe față și piept și au decis să-l transporte la spital pentru îngrijiri medicale specializate.

Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm:

• Să nu folosiți benzină, gaz, motorină sau diluant pentru aprinderea focului! Aceste substanțe pot pune în pericol viața dumneavoastră și bunurile pe care le-ați adunat cu efort de-a lungul timpului.

• Benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu ar trebui niciodată utilizate pentru aprinderea focului în sobă, deoarece pot declanșa incendii periculoase.

• Asigurați-vă că utilizați doar materiale combustibile destinate explicit pentru sobă.

Pompierii militari rămân mobilizați 24 de ore din 24 pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și pentru acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean sunt monitorizate constant de Centrul Operațional pentru a se lua măsurile necesare în vederea optimizării misiunilor de răspuns și pentru salvarea de vieți.

 

 

COMMENTS