ADS
ADS
ADS
A fost numit un nou director al Direcției pentru Sport și Agrement
08/02/2024 19:05 in STIRI

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a emis un decret de numire pentru un nou director al Direcției pentru Sport și Agrement (DSA), instituție subordonată Consiliului Local. Conform dispoziției semnate, această funcție va fi ocupată temporar de către Mihai Nițișor, actualul șef de serviciu al Serviciului de Protecție și Securitate.

Pentru a fi eligibil pentru poziția de conducere în cadrul DSA, candidatul trebuie să îndeplinească mai multe condiții, inclusiv să fie absolvent al studiilor superioare tehnice. În prezent, doar doi șefi de servicii din cadrul municipalității îndeplinesc această cerință, printre aceștia fiind și Mihai Nițișor, care va îndeplini temporar această funcție.

Această decizie vine în urma destituirii lui Eugen Țurcanu din funcția de director al DSA. Membrii Comisiei de Disciplină au propus desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă al lui Țurcanu, iar primarul a emis o dispoziție în acest sens. În documentul emis de edil, se menționează că Eugen Țurcanu a neglijat îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, cu referire la organizarea, coordonarea și controlul activităților din cadrul instituției pe care o conducea.

Activitatea lui Eugen Țurcanu a fost supusă analizei în cadrul mai multor comisii de disciplină, în contextul reclamațiilor primite la Primărie cu privire la modul său de conducere a Direcției de Sport și Agrement. În plus, în anul precedent, Țurcanu a suferit o reducere salarială cu 10% pentru o perioadă de trei luni.

 

COMMENTS