ADS
ADS
ADS
Patru bărbați reținuți de IPJ Botoșani după ce au bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre agresori încerca să fugă din țară
31/01/2024 22:12 in STIRI

 

Patru bărbați au fost reținuți de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani după ce au bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre agresori încerca să fugă din țară.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis, miercuri, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 46 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 30 spre 31 ianuarie a.c., în timp ce se aflau pe strada Cuza Vodă din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu pumnii și picioarele două persoane de 26 și 39 de ani, provocându-le leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale.

Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor au tulburat ordinea și liniștea publică prin comportamentul lor, provocând indignarea cetățenilor.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale, trei dintre bărbați au fost depistați în municipiul Botoșani, iar unul a fost prins pe aeroportul Suceava în timp ce încerca să părăsească țara. Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

 

 

COMMENTS