Două femei din Botoșani au trăit momente de groază. Cum s-a produs accidentul de la Zăicești
30/01/2024 11:51 in STIRI

Două femei din Botoșani au trăit momente de groază după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac și a luat foc, marți dimineață, în Zăicești. Șoferița care conducea vehiculul a pierdut controlul într-o curbă, iar mașina a fost proiectată direct în copac. Într-un interval scurt de timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări, dar, din fericire, cele două femei, în vârstă de 65 și 40 de ani, au reușit să iasă singure la timp.

Echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit rapid cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, alături de două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

„Aceștia au constatat că cele două persoane erau ieșite din autoturism și că mașina ardea în totalitate, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Victimele erau conștiente, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Video: Botosaninews.ro

COMMENTS