ADS
ADS
ADS
Accident cu două victime! O șoferiță a intrat într-o mașină condusă de un bărbat din Botoșani
28/01/2024 16:50 in STIRI

Un accident rutier, soldat cu două victime, a avut loc sâmbătă pe drumul național DN 2, în zona județului Suceava. O șoferiță a intrat într-o mașină condusă de un bărbat din Botoșani.

Potrivit Poliției, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Mitocu Dragomirnei, conducea autoturismul pe DN 2, în municipiul Suceava, la ieșirea spre Pătrăuți, și a intrat în coliziune cu mașina condusă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma impactului, conducătoarea auto în vârstă de 38 de ani și o pasageră din mașina acesteia, în vârstă de 40 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, au suferit leziuni ușoare.

Ulterior, ambii conducători auto implicați în accident s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fiind diagnosticați cu leziuni ușoare care nu necesită internare medicală.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

COMMENTS