Marfă de peste 72.000 de lei, confiscată de polițiștii de frontieră la Pomârla
26/01/2024 15:13 in STIRI

Polițiștii de frontieră din Botoșani au depistat două persoane care transportau în două microbuze mai multe cutii cu detergent și încălțăminte, fără a deține documente de proveniență.

Pe 24 ianuarie, polițiștii de frontieră botoșăneni au desfășurat o acțiune de cooperare cu Direcția Regională Antifraudă Suceava, în localitatea Pomârla, județul Botoșani. În cadrul acestei acțiuni, au oprit în trafic pentru control două microbuze înmatriculate în Ucraina, conduse de două persoane cu dublă cetățenie, de 36 de ani fiecare.

La controlul autovehiculelor, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestora cutii ce conțineau aproximativ 1.200 de kilograme de detergent pudră, peste 2.670 de litri de detergent lichid și 152 de articole de încălțăminte în valoare totală de 71.720 de lei. Șoferii nu dețineau documente de proveniență pentru marfa transportată. Cei doi au declarat că intenționau să comercializeze întreaga cantitate de marfă în județul Suceava. Autoutilitarele și întreaga cantitate de marfă au fost preluate de către Direcția Regională Antifraudă Suceava în vederea luării măsurilor legale", a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

 

COMMENTS