Botoșăneanul Iulian Rotariu, după ce s-a clasat pe locul al doilea la ultramaratonul Nomad Senegal: Am dormit pe nisip şi cu vânt din toate direcţiile, care răsturna cortul
26/01/2024 15:09 in STIRI

Botoșăneanul Iulian Rotariu, care s-a clasat pe locul al doilea la ultramaratonul Nomad Senegal 2024, a împărtășit experiența sa din zilele de competiție, desfășurate între 20 și 24 ianuarie. Iulian Rotariu a înregistrat un timp general de 21 ore, 20 minute și 15 secunde, în timp ce câștigătorul, Dufour, a avut un timp de 19 ore, 4 minute și 5 secunde, după parcurgerea celor cinci etape care au totalizat 200 de kilometri la Nomad Senegal 2024.

"Am avut parte de condiții foarte dificile. Temperaturile au atins zilnic 40 de grade, iar noaptea se mențineau în jurul a 30 de grade. Am dormit pe nisip, cu vânt puternic din toate direcțiile, care răsturna cortul. Cinci nopți nedormite pentru mine, umiditate de la Oceanul Atlantic, pădure arsă, mal din mangrove... A fost un adevărat 'chin frumos'", a declarat Iulian Rotariu pentru Agerpres.

De-a lungul anilor, Iulian Rotariu continuă să uimească o lume întreagă, reușind să-și depășească limitele. Eforturile sale nu sunt motivate de gloria personală, ci de dorința de a face cunoscută și a sprijini „Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani”.

 

COMMENTS