Clădirea unei școli din municipiul Botoșani va fi renovată cu 5 milioane de lei
22/01/2024 10:58 in STIRI

Lucrările de reparații generale și renovare vor avea loc la Școala Gimnazială nr. 11 din Botoșani, conform anunțului făcut de primarul Cosmin Andrei.

Proiectul privind renovarea energetică a clădirii unității de învățământ, evaluat la 5 milioane de lei, a fost scos la licitație la începutul anului, iar termenul de depunere a ofertelor este până pe 22 ianuarie 2024, ora 15:00.

Potrivit primarului municipiului Botoșani, investiția presupune lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă ale clădirilor, precum și a sistemului de încălzire și furnizare a apei calde de consum. De asemenea, se vor efectua lucrări de instalare, reabilitare și modernizare a sistemelor de climatizare și ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior.

Proiectul mai cuprinde modernizarea instalațiilor de iluminat, implementarea sistemelor de management energetic integrat și a sistemelor inteligente de umbrire pentru sezonul cald, precum și modernizarea sistemelor tehnice. Fondurile necesare vor fi asigurate prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență).

 

COMMENTS