ADS
ADS
ADS
Un bărbat a luat foc în casă. A fost scos de vecini din locuință
16/11/2023 11:06 in STIRI

Un bărbat în vârstă de 99 de ani a suferit arsuri pe mai bine de 30% din suprafața corpului în urma unui incendiu care a avut loc în locuința sa. Incidentul s-a produs noaptea trecută în localitatea Cucuteni.

Bărbatul a relatat că a folosit motorină pentru a aprinde focul și, într-un moment de neatenție, recipientul a luat foc. Vecinii, observând flăcările, au dat imediat alarma.

Aceștia au intervenit rapid și l-au ajutat pe bătrân să iasă din locuință. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani l-a preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului au sosit și două echipaje ale Gărzii de Intervenție Trușești, dotate cu autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că locuința ardea în totalitate și au acționat rapid pentru a preveni extinderea focului la alte construcții din apropiere.

Avertizare: Pentru a evita astfel de evenimente, nu folosiți benzină, gaz sau motorină pentru aprinderea focului! Aceste substanțe pot pune în pericol viața și bunurile. Benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie niciodată folosite pentru aprinderea focului în sobă, deoarece sunt extrem de periculoase și pot provoca incendii.

Fiți precauți și nu utilizați materiale combustibile în afara celor destinate explicit sobei.

 

COMMENTS