ADS
ADS
ADS
Botoșăneanca Simona Radiș, desemnată „Sportivul anului 2023” în canotajul românesc
15/11/2023 21:22 in STIRI

Canotoarea din Botoșani, Simona Radiş, a fost desemnată „Sportivul Anului” în canotajul românesc, în cadrul unei gale desfășurate miercuri. Tânăra a exprimat bucuria de a câștiga acest titlu în 2023, recunoscând că a fost o surpriză. De asemenea, a subliniat dorința ei pentru ca 2024 să fie cel mai bun an din cariera sa. La finalul galei, Radiş a mărturisit că anul acesta a avut momente frumoase, dar și unul foarte trist din cauza pierderii bunicii.

„Fiecare titlu pe care îl câștigăm ne aduce bucurie. Este o mare onoare să fiu desemnată sportivul anului și sunt recunoscătoare pentru acest premiu, chiar dacă nu mă așteptam la el. Sper ca 2024 să fie cel mai bun an al carierei mele. Avem planuri mari și vom depune toate eforturile pentru a ne îndeplini visurile. Un moment deosebit pentru mine în acest an a fost la Campionatele Mondiale. Însă cel mai trist moment a fost pierderea bunicii mele”, a afirmat ea, conform Agerpres.

Radiş a evidențiat că legătura cu colega ei de barcă, Ancuţa Bodnar, merge dincolo de relația de colegi.

„Nu suntem doar colege, ci mai degrabă ne simțim ca două surori. Ne cunoaștem foarte bine, ne susținem reciproc și ambele am dorit să evoluăm în acest fel. Suntem norocoase că ne-am găsit una pe cealaltă”, a adăugat Radiş despre relația cu Ancuţa Bodnar.

Campioană europeană la dublu vâsle și 8+1, precum și campioană mondială la dublu vâsle, Simona Radiş a primit titlul de „Sportivul Anului” în canotajul românesc în cadrul galei organizate de Federația Română de Canotaj, miercuri.

 

COMMENTS