ADS
ADS
ADS
Botoșăneanul student de top, care s-a apucat de exploatat femei alături de un patron de videochat, a scăpat de arestul preventiv. Decizia luată de judecători
13/11/2023 19:51 in STIRI

Botoșăneanul student de top, Cociorva Andrei-Alexandru, care a fost implicat în exploatarea femeilor alături de un patron de videochat, a fost adus din nou în fața instanței. Cociorva, fost membru al lotului național de informatică și student eminent la UBB Cluj, a fost arestat în cadrul unui dosar care vizează proxenetismul. Acesta este acuzat că a devenit locotenentul lui Vlad Obu, șeful grupării care racola și exploata femei în industria videochat-ului.

Vlad Obu, patron de videochat și apropiat al fraților Tate, a scăpat de arestul preventiv în urma unei decizii recente a Curții de Apel Cluj. La data de 12 noiembrie, botoșăneanul Andrei Cociorva a fost eliberat și el de sub arestul preventiv, instanța decidând punerea sa sub arest la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Cociorva este acuzat de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și instigare publică. Membrii grupului sunt suspectați că racolau și obligau mai multe tinere să producă materiale cu conținut sexual pentru platforme online. Procurorii afirmă că acestea erau recrutate sub pretextul unei relații sau căsătorii, ulterior fiind constrânse să producă conținut pornografic pentru site-urile de socializare. Victimelor li se cerea să-și tatueze numele sau fața membrilor grupului pentru a asigura loialitatea și controlul asupra acestora.

Foto: observatornews.ro

 

COMMENTS