ADS
ADS
ADS
Schimbare de atitudine în relația medicilor cu pacienții la Spitalul Județean ”Mavromati”, după cazul Alexandra Ivanov
11/11/2023 15:20 in STIRI

Comportamentul cadrelor medicale față de pacienți și aparținători s-a modificat semnificativ în urma tragicului caz Alexandra Ivanov, afirmă medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean ”Mavromati”. Ea susține că personalul medical a învățat din greșeli, și în ultima perioadă au primit aprecieri pentru serviciile oferite.

”Colegii au învățat din greșeli, iar discuțiile periodice și sesizările ne-au ajutat să rezolvăm diverse probleme între personal și pacienți sau aparținători. Recent, am primit mulțumiri din partea pacienților și aparținătorilor. Feedback-ul pozitiv reflectă atât schimbarea în atitudinea personalului, cât și facilitățile de programare online mai eficiente. În scurt timp, vom amenaja un birou care să preia sesizările, iar demersurile pentru organizarea cursurilor de bună purtare pentru personal sunt în curs,” a declarat medicul Adăscăliței.

Ea a subliniat că personalul spitalului va participa la cursuri de bună purtare, iar un birou dedicat va fi înființat pentru a soluționa problemele în timp real. Aceste măsuri sunt menite să asigure o comunicare mai eficientă și să evite incidentele semnalate în trecut.

 

COMMENTS