ADS
ADS
ADS
Ultimatum pentru antrenorul Andrei Patache de la FC Botoșani: Vedem cum e duminică. Suntem categoric în cea mai neagră perioadă
11/11/2023 12:16 in STIRI

După o perioadă de doar două luni la FC Botoșani, Dan Alexa a decis să plece de la echipa din Moldova. În prezent, Valeriu Iftime a încredințat prima echipă în mâinile secundului Andrei Patache, care a surprins deja prin performanțele sale.

Patronul echipei FC Botoșani a dezvăluit că viitorul tânărului tehnician depinde de rezultatul partidei cu FC Voluntari, programată pentru duminică, 12 noiembrie. Cu toate acestea, chiar dacă va fi înlocuit din postul de antrenor principal, Andrei Patache va rămâne în staff-ul FC Botoșani.

”Suntem în cea mai dificilă perioadă fotbalistică din epoca modernă a Botoșaniului. Cu toate acestea, nu renunțăm să zâmbim. Poate fi o criză de idei, dar nu am fost niciodată foarte rapizi în schimbări. Am schimbat rar antrenorii și mereu am fost calculați. Cred în Andrei Patache, care manifestă un nivel înalt de responsabilitate. Mi-a transmis că este pregătit să stea mai mult și să nu repete greșelile trecutului. Vom vedea după meciul de duminică, dacă obținem un rezultat bun, vom continua cu Andrei; în caz contrar, vom căuta un nou antrenor. Nu pot fi vehiculate nume acum, deoarece nu am discutat cu nimeni. Nu am avut discuții cu nimeni, deoarece îmi asum responsabilitatea de a-i acorda putere lui Andrei. Vreau ca el să aibă libertate, liniște și sprijinul meu moral pentru a-și face treaba,” a declarat Valeriu Iftime la Liga Digi Sport.

De asemenea, Valeriu Iftime a respins posibilitatea aducerii lui Nicolo Napoli ca antrenor, preferând să se gândească la antrenori tineri sau străini care să aducă o perspectivă proaspătă în România.

 

COMMENTS