ADS
ADS
ADS
Spectacol caritabil organizat de elevii unui liceu din Botoșani în memoria Alexandrei Ivanov
10/11/2023 17:47 in STIRI

Elevii de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din Botoșani sunt implicați în organizarea unui spectacol caritabil intitulat ”Cântec pentru îngeri”, în memoria Alexandrei Ivanov. Evenimentul va avea loc miercuri, 22 noiembrie, începând cu orele 15:00, la Cinematograful ”Unirea” din Botoșani.

Banii strânși în urma acestui spectacol vor fi donați celor trei copii ai Alexandrei, pentru a aduce un strop de bucurie în sărbătorile de iarnă.

"Cu toții o cunoaștem pe Alexandra Ivanov, mama care nu mai este alături de micuții ei. Știm că fiecare dintre noi, cu puținul sau multul pe care îl avem, poate aduce un zâmbet în sufletul acestor copilași. Prin urmare, să ne mobilizăm încă o dată, să arătăm că ne pasă de cei mai puțin norocoși și să ne adunăm cât mai mulți la spectacolul organizat în memoria Alexandrei, "CÂNTEC PENTRU ÎNGERI", miercuri, 22 noiembrie 2023, la Cinematograful ”Unirea” Botoșani. Un spectacol pregătit cu dragoste de elevii Liceului Pedagogic “Nicolae Iorga“", este mesajul transmis pe platforma Facebook.

Alexandra Ivanov a părăsit această lume pe 18 august, la Maternitatea Botoșani.

 

COMMENTS