Trei instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs
05/11/2023 11:19 in STIRI

Trei instituții publice din Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Muzeul Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor calificat (tâmplar) în cadrul Compartimentului financiar, contabilitate, administrativ – achiziții. Condiții specifice de participare: absolvent cu certificat de capacitate/de absolvire a învățământului de minim obligatoriu, vechime minimă în meseria de tâmplar: 6 luni dovedită cu carte de muncă/adeverință.

16 noiembrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere, iar 23 noiembrie este data etapei probei scrise.

Seminarul Teologic Dorohoi angajează administrator financiar cu jumătate de normă. Se cer studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență și o vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim 3 ani. Dosarele de concurs se depun până pe 17 noiembrie, proba scrisă are loc pe 24 noiembrie, proba practică pe 4 decembrie, iar interviul are loc pe 8 decembrie.

Primăria Leorda angajează muncitor calificat tractorist. Se cer studii – liceu sau școală profesională, vechime – 5 ani în specializarea de tractorist, permis de conducere categoria B și TR.

Proba scrisă are loc pe 24 noiembrie 2023, proba practică pe 24 noiembrie 2023, iar interviul în termen de 4 zile de la data susținerii probei scrise.

 

COMMENTS