Bucurie imensă pentru o copilă din Botoșani, chiar de ziua ei. A obținut marele trofeu al unui festival la care au participat concurenți din 25 de țări
03/11/2023 10:08 in STIRI

Măriuca Stan Muraru a obținut marele premiu în cadrul Festivalului "Constelația Talentelor Internațional Festival" din Chișinău, ediția cu numărul 7, desfășurat în perioada 27 – 30 octombrie 2023.

Măriuca, în vârstă de doar 13 ani, împliniți chiar în ziua concursului, a obținut Super Grand Prix - Marele Trofeu al festivalului, cucerind inimile juriului și ale publicului cu performanța sa artistică uimitoare a melodiei "Iartă", lansată în anul 1987 de Mihaela Runceanu, și a melodiei "And I Am Telling You I'm Not Going", o creație muzicală extrem de dificilă, lansată în anul 2006 de Jennifer Hudson. Această ediție a Festivalului "Constelația Talentelor Internațional Festival" a fost una de excepție, aducând împreună tinere talente din întreaga lume, mai exact 25 de țări și 1000 de participanți, oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică.

Juriul, în număr de 32 de profesioniști recunoscuți în domeniul muzicii și al artelor, a avut sarcina dificilă de a selecta câștigătorii, având în vedere nivelul ridicat de competiție. Componenta juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producători radio și soliști de muzică.

Juriul a avut dificila misiune de a evalua și de a alege câștigătorii dintr-o competiție extrem de puternică și variată, iar performanța remarcabilă a Măriucăi Stan Muraru i-a cucerit pe deplin. Ea a demonstrat un talent excepțional, precum și o maturitate artistică remarcabilă, care au făcut-o să iasă în evidență în fața celorlalți concurenți. De altfel, ea a fost invitată a doua zi în platoul emisiunii "Dimineața la Tezaur" de la Tezaur Media TV, alături de producătorul și organizatorul Festivalului, doamna Eugenia Ursu, și doamna Olga Kuznet, membră a juriului. Emisiunea a fost moderată de către doamna Andreea Mita Cireș.

 

COMMENTS