ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 2 noiembrie 2023
02/11/2023 09:50 in STIRI

 

Ziua de joi aduce schimbări semnificative în mai multe regiuni ale țării. Temperaturile scad în sud și în sud-est, unde se vor înregistra înnorări și ploi. În schimb, în restul țării, temperaturile vor cunoaște o ușoară creștere, astfel că în cea mai mare parte a teritoriului va fi mai cald decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Maximele termice vor varia de la 12 grade în depresiuni, ajungând până la 20 de grade în regiunea Banat.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea se va caracteriza prin schimbări frecvente, incluzând perioade scurte de însorire și reprize de ploaie. Se va înregistra o ușoară scădere a temperaturilor, atingându-se cel mult 18 grade Celsius, însă chiar și aceste valori rămân peste media specifică acestei perioade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, soarele va domina cerul, iar temperaturile maxime vor fi în jur de 16 grade Celsius. Vântul va cunoaște anumite intensificări, cu viteze mai mari după lăsarea nopții.

În Botoșani, se va menține un cer acoperit pe parcursul întregii zile, iar temperaturile maxime vor oscila între 14 și 15 grade Celsius. Vântul va sufla ușor dinspre sectorul sudic.

În zonele montane, se va înregistra o ușoară încălzire, iar ploile vor fi prezente temporar în regiunile Meridionale și în Carpații de Curbură. În restul țării, se preconizează o zi destul de însorită. Dimineața, condițiile de ceață vor fi prezente în văi și în depresiuni, iar vântul se va intensifica din nou în timpul nopții.

 

 

 

 

COMMENTS