Accident! Un botoșănean s-a izbit cu mașina într-o căruță. Trei persoane au fost rănite
01/11/2023 13:41 in STIRI

Un botoșănean s-a izbit cu mașina într-o căruță, iar trei persoane au fost rănite în urma impactului. Accidentul a avut loc marți seară, pe DN 29A, în localitatea suceveană Adâncata. Botoșăneanul de 25 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei pe DN 29A, din direcția Adâncata înspre municipiul Suceava, a surprins și acroșat față – spate, un atelaj hipo, condus de către un tânăr în vârstă de 17 ani.

Atelajul hipo nu era dotat cu dispozitive fluorescent-reflectorizante sau alte elemente de iluminat. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a ocupanților din atelajul hipo, tânărul de 17 ani și alți doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, aceștia fiind preluați și transportați la U.P.U. Suceava, pentru acordare de îngrijiri de specialitate.

Șoferul și conducătorul atelajului hipo au fost testați pentru alcoolemie, rezultatele fiind negative. Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de "vătămare corporală din culpă.

COMMENTS