Nova Apaserv somată de Poliția Locală să remedieze avariile din Botoșani. Zeci de amenzi au fost aplicate
01/11/2023 13:34 in STIRI

Societatea Nova Apaserv a primit 27 de somații de la polițiștii locali pentru remedierea avariilor identificate pe carosabilul străzilor din municipiul Botoșani.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, de la începutul anului şi până în prezent, polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplină în construcţie au organizat şi desfăşurat acţiuni de control pe raza municipiului Botoşani, cu privire la lucrările de construcţie executate, intervenţii în carosabil şi reabilitare, fiind urmărite zonele afectate de lucrările de intervenții la rețelele edilitare.

„Au fost verificate 73 de amplasamente, s-a întocmit un număr de 27 somații către societatea S.C.  Nova Apaserv SA, pentru remedierea avariilor identificate pe carosabilul străzilor. Pentru faptele constatate, lipsa de intervenţie şi refacerea carosabilului (aducerea la forma iniţială) au fost aplicate sancțiuni contravenționale”, precizează polițiștii locali.

Astfel, au fost aplicate 69 de amenzi de 108,700 lei; cinci sancţiuni  în cuantum de 6,600 lei și 20 sancţiuni în cuantum de 33.000 lei.

 

COMMENTS