Bănuit că a luat „galben” pentru pariuri, jucătorul de la FC Botoșani dă clubul în judecată
27/10/2023 09:09 in STIRI

Virgile Pinson (27 de ani) e supărat fiindcă a ajuns să fie bănuit de către propriul club că ar fi luat intenționat un cartonaș galben pentru un bilet de pariuri. Virgile Pinson a ajuns să fie bănuit pentru că ar fi pariat și a nimerit în felul acesta într-un conflict cu clubul. Francezul este suspectat că ar fi luat intenționat un cartonaș galben în meciul cu Sepsi, pierdut cu 2-5, pentru că o persoană ar fi pariat o mie de lei pe un „galben” luat de către el, scrie gsp.ro.

Atacantul de la FC Botoșani, pe care Rapid îl avea pe lista de achiziții pentru mercato-ul din iarnă, intenționează să dea în judecată clubul FC Botoșani ca să clarifice că el nu a trucat în vreun fel jocul pentru pariuri.

Pinson a jucat în 13 meciuri din sezonul acesta și a marcat un gol pentru moldoveni; el a fost unul dintre oamenii cei mai importanți din echipă.

Pinson intenționează să dea în judecată clubul și să ceară să fie despăgubit pentru acuzațiile acestea.

El a fost acuzat că ar fi luat în mod intenționat un cartonaș galben în meciul cu Sepsi, unul în care o persoană ar fi pariat o mie de lei pentru „galben”. Persoana aceea ar fi vrut să parieze zece mii de lei, însă casa de pariuri nu a aprobat miza.

„Dacă Pinson a pariat o mie de lei, așa cum e versiunea din media, iar Drole, colegul lui, a trimis o persoană să parieze, înseamnă că ei trei împărțeau profitul de o mie de lei, că așa rezultă, cu cota doi a acestui pariu”, explică apropiații lui Virgile.

 

 

Foto: gsp.ro

COMMENTS