O preoteasă din Botoșani face un centru pentru mamele și copiii care au nevoie de ajutor
22/10/2023 08:38 in STIRI

O preoteasă din Botoșani face un centru pentru mamele și copiii care au nevoie de ajutor. Anamaria Macuc are acest vis de 13 ani, iar acum acesta prinde contur cu ajutorul oamenilor cu suflet mare pe care aceasta i-a convins să susțină acest proiect „Ajută mama și copiii”. Clădirea din cadrul Parohiei Pacea va reprezenta un sprijin inclusiv pentru mamele care vor să avorteze pentru că nu au unde să trăiască cu princii lor.

„Orice ajutor financiare sau cu materiale de construcții conteaza foarte mult, mai ales ca o parte din spatiul acestei cladiri va fi folosit in scop social filantropic si va ajuta foarte multe mame sa-si creasca mai usor copiii, inclusiv vom putea sprijini si salva si mai multi copii de la avort”, susține Anamaria Macuc.

Cei care vor să ajute pot face donații în contul parohiei: Parohia Pacea: RO40CECEBT0136RON0048527.

„Pentru firme putem trimite contract de sponsorizare sau puteti primi informatii suplimentare la nr de telefon 0753 723 189. Multumim din suflet si sa ne ajute Milostivul Dumnezeu ca impreună sa putem face cat mai mult bine aproapelui nostru si sa ne bucuram de zambetele copiilor ce vor fi ajutati!”, este apelul preotesei.

 

COMMENTS